Complete car detailing

Complete car detailing houdt veel meer in dan een standaard poetsbeurt. Bij Kees Automotive gaan we veel verder en leveren we maatwerk. Geen enkele auto of motor is tenslotte hetzelfde en dat geldt ook voor de behandeling.

Uw wensen staan uiteraard centraal. Die nemen we samen door, waarna Kees de beste werkwijze bepaalt. Met een scherp oog voor detail en uiterste precisie gaan we voor het allerbeste eindresultaat.

Polijsten

Polijsten zorgt ervoor dat het oppervlak van uw auto of motor weer prachtig gaat glanzen en krasvrij is. Bij het polijsten halen wij een flinterdun laagje weg. Precies genoeg om tot de onaangetaste laag van uw auto of motor te komen.

Dit vormt de perfecte basis voor de nieuwe wax of coating.

Coaten

Coaten is het aanbrengen van een ultradunne laag op het oppervlak van uw auto of motor. Wanneer deze laag is uitgehard, beschermt het de lak tegen krasjes en allerlei invloeden van buitenaf, waaronder, Saharazand, zure of zware regen, hagel, uv-licht en vogelpoep.

Wij werken met glas en keramische coatings van #Labocosmetica. De coatings van dit Italiaanse innovatieve merk geven plusminus 5 jaar bescherming of ongeveer 100.000 kilometer op de teller.

For the Best hands, for the Best cars
#Detailing and motorcycles

INTERIEUR

Wanneer wij het interieur van uw auto onder handen nemen, reinigen we elk onderdeel op de daarbij passende manier:

  • We verwijderen vlekken, geuren en hondenharen uit stoffen bekleding.
  • We maken de kunststoffen onderdelen schoon en voeden deze.
  • We reinigen lederen delen en geven ze hun oorspronkelijke uitstraling terug.

Als Kees klaar is met de binnenkant van uw auto oogt deze weer als nieuw.

DEUKEN

Heeft uw auto een deukje, maar is de lak niet beschadigd? Bij Kees Automotive kunnen we in veel gevallen de deuk herstellen, zonder daarbij opnieuw te hoeven spuiten.

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in uw auto weg te laten werken. Deze vorm van uitdeuken heet restylen en daar heeft Kees veel ervaring mee. Met speciaal gereedschap masseert hij de deuk er als het ware uit. Met strijklicht wordt het eindresultaat gecheckt.

APPROVED DETAILER

Kees Automotive is een zogeheten approved detailer van het Italiaanse #Labocosmetica. Kees heeft hiervoor de nodige trainingen gevolgd en Kees werkt graag met de hoogwaardige en innovatieve producten voor car detailing van dit toonaangevende merk.

KEES IN ACTIE

MEER WETEN?

Wilt u weten of car detailing iets voor uw auto of motor is? Vraag het Kees gerust! U kunt hem het best een Whatsapp berichtje sturen, hij reageert uiteraard zo spoedig mogelijk.